Welkom in onze webshop!


Privacy Policy

Om dit Privacy Statement volgens de regels beknopt en transparant te houden geven wij het puntsgewijs weer.

 

Identiteit: De Zevenklapper Hilversum, Hilvertsweg 40, 1214 JJ Hilversum. KvK 32019723.
Voor verdere gegevens en contact verwijzen wij je naar onze klantenservice pagina

Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking: 

  • Om jouw inschrijving en/of betaling af te handelen nadat je een product of dienst hebt afgenomen.
  • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienst uit te voeren die je hebt afgenomen.
  • Om goederen en diensten te leveren die je hebt afgenomen.
  • Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten die je eerder hebt afgenomen. Hiervoor kun je je altijd afmelden via een link in de mail.
  • Om de nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld.
  • Om een account voor je aan te maken nadat je jezelf hebt geregistreerd.

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

  • Naam (initialen, achternaam)
  • Contactgegevens (o.a. telefoonnummers, social media- en e-mailadressen)
  • Geslacht
  • Adres en woonplaats
  • IP-adres (bij verzenden via contactformulier)
  • Bankrekeningnummers

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

Er worden geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens opgeslagen.

Duur van de opslag: 

Je gegevens worden voor de wettelijke termijn opgeslagen in ons  financiële pakket en jouw contactgegevens alleen voor de duur van onze relatie. Bij beëindiging van onze relatie zullen wij je gegevens verwijderen uit zowel Mailchimp als Zendesk. Voor de financiële administratie gelden de wettelijke bewaar termijnen.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens: 

Je kunt ten allen tijden jouw bij ons bekende gegevens opvragen en inzien. Voor jouw inschrijving bij Mailchimp en Zendesk heeft je zelf de regie. Je kunt op elk gewenst moment uitschrijven voor deze diensten. 
Door een mail te sturen aan info[at]de-zevenklapper.nl kun je ons een verzoek doen van inzage, correctie of verwijdering. Wij zullen je in dat geval wel vragen om je op enerlei wijze te identificeren. De Zevenklapper zal in dit geval binnen 4 weken op jouw verzoek reageren.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens:

Bij schenden van de regels heb je het recht een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.

Categorieën van ontvangers van de persoonsgegevens: 

Je gegevens worden onder geen beding aan derde verstrekt tenzij dit de wet verlangt. Alleen indien wij genoodzaakt zijn om werk uit te besteden aan specialisten zullen wij voor een beperkte periode externe ontwikkelaars toegang verlenen tot uw website of de broncode daarvan. De toegang tot deze gegevens zal direct beëindigd worden op het moment dat de toegang niet meer nodig wordt geacht.

Cookies, of vergelijkbare technieken.

  • Deze website maakt gebruik van Google Analytics-cookies.
  • Wij hebben een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google.
  • Wij maskeren een deel van je ip-adres.
  • Het delen van gegevens met derden is uitgeschakeld.
  • Wij maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Hoe worden uw gegevens beveiligd:

  • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL) . Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
  • Alle medewerkers van De Zevenklapper die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens.
  • DKIM en SPF zijn internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

Gebruik van uw gegevens:

De Zevenklapper respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door jouw persoonsgegevens op te geven op de website dan wel cliënt te zijn of worden van De Zevenklapper ga je ermee akkoord dat De Zevenklapper jouw gegevens overeenkomstig dit Privacy Statement gebruikt.

Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken en/of cliënt van ons zijn. Je kunt je persoonsgegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen, om nieuwsbrieven te ontvangen of om je aan te melden voor een of meerdere activiteiten van De Zevenklapper. Indien je klant bent van De Zevenklapper gaan wij er van uit dat jeu onze nieuwsbrieven met waarschuwingen en belangrijke updates wilt ontvangen, behalve indien jij je uitschrijft of op andere wijze laat weten hier geen prijs op te stellen.

Gegevens met betrekking tot jouw bezoekgedrag gebruiken wij voor onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze dienstverlening. Om je bij het bezoek aan een website van De Zevenklapper te kunnen herkennen, maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij ook voor het verzamelen van gegevens over het bezoek van onze websites. De door jou aan ons op deze wijze beschikbaar gestelde informatie wordt door ons alleen in overeenstemming met de wet gebruikt en geschiedt op een behoorlijke en zorgvuldige wijze. Je kunt uw browser zo instellen dat je geen cookies meer ontvangt. In dat geval garandeert De Zevenklapper niet dat alle diensten en functionaliteiten van de website op een juiste manier werken.

Op de website kun je links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, draagt De Zevenklapper geen verantwoordelijkheid voor de omgang met jouw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de website die je bezoekt.

Cookies

Er is sinds 1 juni 2012 een nieuwe wet, de telecomwet. Daardoor is elke website wettelijk verplicht de gebruiker te informeren over 'cookies' en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan. Ook de website van De Zevenklapper maakt gebruik van cookies.

Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine bestanden die jouw voorkeuren tijdens het surfen onthouden en opslaan op je eigen computer. Een cookie slaat niet je naam, niet je adres, niet je leeftijd en ook andere persoonlijke gegevens weet een cookie niet. Ze onthouden alleen je voorkeuren en je interesses op basis van je surfgedrag.
Cookies kunnen dus NOOIT gebruikt worden om privegegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Ook kunnen ze je computer niet infecteren met een virus of trojan. ze zijn dus volkomen veilig en worden al sinds de jaren 90 zonder incident gebruikt op bijna ALLE websites in de wereld. 

Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:
Consumentenbond: Wat zijn cookies?
Consumentenbond: Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: Cookies verwijderen
Consumentenbond: Cookies uitschakelen

Zodra je de site www.de-zevenklapper.nl opent, accepteer je tevens het gebruik van cookies.

Indien je dat niet wilt raden we je aan om onze website niet te gebruiken.

Welke cookies gebruikt De Zevenklapper?
De site www.de-zevenklapper.nl maakt gebruik van de volgende cookies:

1. Functionele cookies
Noodzakelijke cookies: om naar behoren te kunnen surfen door de site, maken we soms gebruik van cookies. Je pc onthoudt de indeling die je zelf gemaakt hebt. Voor deze cookies hoeven we geen toestemming te vragen.

2. Cookies via Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Wij hebben een bewerkersovereenkomst afgesloten met Google. Het delen van gegevens met derden is uitgeschakeld. Wij maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. 

3. Cookies van externe partijen
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina's te kunnen promoten (liken) of delen (tweeten) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google+ en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Hoe kan ik cookies uitzetten?
Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de computer én browser waarop je deze handeling uitvoert. Indien je gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dien je deze handeling zo vaak als nodig te herhalen.

Cookies uitzetten:
Chrome
Internet Explorer
Firefox
Safari


Alleen advertentiecookies uitzetten: 
Als je geen third-party cookies wilt, dan kun je je daarvoor afmelden via de zogenoemde opt-out regeling op Your online choices

Toekomst
Op dit moment is er nog veel onduidelijkheid over de precieze uitwerking van de wet. Wij beraden ons nog over de manier waarop wij deze wet precies invulling gaat geven.

Lijst van cookies die we verzamelen

De onderstaande tabel geeft weer welke cookies we verzamelen en welke informatie ze opslaan.

COOKIE naamCOOKIE Omschrijving
CART Het winkelwagentje.
CATEGORY_INFO Slaat de categorie informatie op de pagina op, die het mogelijk maakt om pagina's sneller weer te gegeven
COMPARE De items die je hebt geplaatst in de vergelijkingslijst producten
CURRENCY Uw gewenste munteenheid
CUSTOMER Een versleutelde versie van uw klant id in de winkel.
CUSTOMER_AUTH Een indicator als u momenteel bent aangemeld in de winkel.
CUSTOMER_INFO Een versleutelde versie van de klantengroep waartoe u behoort.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Slaat de klant Segment ID op
EXTERNAL_NO_CACHE Een vlag, die aangeeft of caching is uitgeschakeld of niet
FRONTEND Je sesssion ID op de server.
GUEST-VIEW Zorgt dat gasten hun bestelling kunnen aanpassen.
LAST_CATEGORY De laatste categorie die u bezocht.
LAST_PRODUCT Het meest recente product dat u hebt bekeken.
NEWMESSAGE Geeft aan of er een nieuw bericht is ontvangen.
NO_CACHE Geeft aan of het is toegestaan om cache te gebruiken.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Een link naar informatie over uw winkelwagentje weergavegeschiedenis als je op de site terugkeert.
POLL De ID van elke polls die u onlangs hebt gestemd.
POLLN Informatie over wat je in de polls hebt gestemd.
RECENTLYCOMPARED De items die u onlangs hebt vergeleken.
STF Informatie over producten die u hebt ge-e-mail naar vrienden.
STORE Het winkelzicht of taal die u hebt geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Geeft aan of een klant cookies mogen gebruiken.
VIEWED_PRODUCT_IDS De producten die u onlangs hebt bekeken.
WISHLIST Een gecodeerde lijst van producten toegevoegd aan uw verlanglijst.
WISHLIST_CNT Het aantal items in uw verlanglijst.
 

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid

Vanzelfsprekend kunnen onze privacyregels wijzigen. Op deze pagina kun je daarvan de wijzigingen bijhouden. Mocht het zijn dat deze wijzigingen zeer ingrijpend zijn zullen we deze met onze klanten communiceren.

Versie: april 2018